22 augusti

Missa oss inte på Connect-dagen 19 september på Svenska Mässan

Tisdag den 19 september kan du träffa Sverigestudien och Preera på Connect-dagen på Svenska Mässan. Häng med oss i minglet och lyssna på vår spännande paneldialog där vi till exempel kommer prata om vad det är som gör att värderingsdrivna företag lyckas bättre än andra, och vilken företagskultur som attraherar de mest hängivna entreprenörerna.

I vår panel, som modereras av Preeras VD Sara Farnebo, möter du Sofia Brax, tidigare HR-, kommunikations- och hållbarhetschef på Lindex, numera inspiratör som brinner för att utveckla människor i syfte att skapa lustfyllda kundresor och starka företag. En annan person i vår panel som du inte vill missa är Håkan Aludd, Content Creator IHM Business School, styrelseledamot i inkubatorn Framtidens Företag och ägare av Overlook Hotel som jobbat som kreatör i reklambranschen i 25 år. Med oss har vi också Sam Manaberi, Årets Sociala Entreprenör 2015 och grundaren och VD:n på sociala investeringstjänsten Trine.

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Och Connect-dagen är öppen för alla som är intresserade av entreprenörsfrågor!

Läs mer och anmäl dig på: https://www.eventbrite.com/e/stora-connect-dagen-2017-trender-varderingar-framtid-tickets-33079101483

Mer om Sverigestudien hittar på: http://www.sverigestudien.se