03 maj

Flytta in hos oss!

Letar ert företag efter härliga centrala lokaler och schyssta grannar i Göteborg?

Vill ni vara med och skapa en hub som gör skillnad varje dag?

Preera är ett managementkonsultbolag som i alla uppdrag och omställningsarbeten arbetar med att frigöra potentialen hos människor, skapa hållbara organisationer och bidra med förändringskraft i samhället.

I Göteborg har vi moderna lokaler med härliga mötesrum, en stor terrass och utsikt över stans takåsar. Den delar vi redan med några andra verksamheter som gör riktigt spännande saker, bland annat inom digital utveckling och rekrytering.

Nu vill vi fylla våra lokaler med ännu mer liv, tankekraft och rörelse. Vi vill fortsätta bygget av en spännande miljö där vi skapar nätverk och samarbeten över gränser. Där ännu fler är med och skapar morgondagens nytänkande och kreativa arbetsplats. Och där ännu fler idéer skapas för att varje dag göra skillnad för både kunder och samhälle.

Letar ditt företag efter nya lokaler och med plats för ca 5-10 personer? Vill ni själva vara med och påverka delar av lokalens utformning? Och tror ni på att samarbeten över gränser skapar bästa resultatet i slutändan?

Slå gärna en signal så berättar vi mer!

Kontakt: Sara.Farnebo@preera.se / M: +46 (0)708-43 90 68 / T: +46 (0)31-750 90 68