09 oktober

Hej Joel, ny på Preera!

Till Preeras senaste nytillskott, Joel Wetterberg, säger vi ett samfällt: hej och varmt välkommen!

Så härligt att få hälsa Joel välkommen in i Preera-gänget. ”Men vem är han”, frågade vi oss, men till ingen nytta. Sedan frågade vi honom istället!

Vem är Joel Wetterberg?

Jag är en nyfiken och driven person som älskar att lära mig nya saker och att utmanas tillsammans med andra. Jag brinner för att utveckla och ifrågasätta och har flera års erfarenhet av att arbeta med styrning, ledning och analys, främst i kommunal verksamhet. Tidigare har jag arbetat som konsult, verksamhetsrevisor och controller, nu senast på Strömstads kommun. På det privata planet är jag småbarnsförälder med ett stort intresse för hav och båtar.

Varför ville du jobba hos oss på Preera?

För mig har det handlat mycket om att hitta en plattform att trivas på där det finns mycket kompetens att lära av och ett gott gäng att arbeta tillsammans med. Alla de sakerna tror jag finns på Preera som jag hört mycket bra om. Att få arbeta med stora organisationers utmaningar och möjligheter samtidigt som man befinner sig i en mindre verksamhet är också något som lockat mig hit.

Vad ser du mest fram emot att jobba med på din nya arbetsplats?

Jag ser fram emot att få stötta organisationer, inte minst i offentlig verksamhet, att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Sektorn står idag inför stora utmaningar att klara sitt uppdrag där det krävs förändringsvilja och nytänkande inte minst vad gäller hur man nyttjar teknik för att utveckla processer och arbetssätt.

Vilken tidigare erfarenhet blir viktigast att ta in i din nya yrkesroll?

En sak som gör att det ska bli väldigt roligt att arbeta som konsult på Preera är att människan sätts i centrum för förändringsprocesser. Det är också en erfarenhet jag tar med mig från mina tidigare roller, att det är viktigt att utmana samtidigt som man aldrig får glömma att möta människorna i en organisation och ta sig tid att förstå deras perspektiv.

Nu kör vi Joel!

Kontakt

Joel Wetterberg

Vill du veta mer om Joel och hans kompetensområden? Skicka ett mail eller slå en signal!

Ring +46 (0)70-843 90 30