27 september

Josefin på plats på Preera!

Från och med den här veckan börjar Josefin Aronsson på Preera och vi hälsar henne varmt välkommen!

Rekryteringen av Josefin är ett led i att efterfrågan på Preeras tjänster inom fältet digitalisering av stödprocesser ökar. Vi frågar Josefin hur det kommer sig att hon sökt sig till just Preera.

Vem är Josefin Aronsson?

Jag skulle vilja beskriva mig som en positiv person som ser det mesta från den ljusa sidan. Jag gillar variation och har ett intresse för att ständigt utvecklas, och drivs därför av att ta mig an nya utmaningar och engagera mig i olika projekt både på jobbet och privat. På fritiden ägnar jag numera gärna en del tid åt mitt nyfunna intresse, tennis!

Varför ville du jobba hos oss på Preera?

Jag har alltid haft ett gott öga till Preera och mitt första möte hade jag redan som student vid ett studentevent då vi fick möjligheten att besöka kontoret och träffa flera av de anställda. Preera sticker ut lite från andra managementkonsultbyråer genom sitt fokus på att driva förändringsledning ur ett människocentrerade perspektiv och tar även hänsyn till de kulturella förändringar som krävs för att driva en förändring. Detta gjorde att Preera kändes som rätt val!

Vad ser du mest fram emot att jobba med på din nya arbetsplats?

Först och främst så är jag väldigt glad över att vara tillbaka i Göteborg efter att ha jobbat uppe i Stockholm nu under en period. Det ska också bli riktigt roligt att lära känna alla mina nya kollegor som jag ser fram emot att jobba tillsammans med och dela erfarenheter med, det ska bli spännande!

Vilken tidigare erfarenhet blir viktigast att ta in i din nya yrkesroll?

Jag har jobbat som managementkonsult sedan fem år tillbaka och kommer närmast från KPMG där jag jobbat på både Stockholms- och Göteborgskontoret. Jag hoppas kunna ha stor nytta av att ha jobbat med liknande företag och organisationer och kunna dela med mig av mina erfarenheter från uppdrag inom optimering av stödprocesser och digitalisering.

Så kul att ha dig här Josefin!

Kontakt

Josefin Aronsson

Kontakta gärna Josefin för att få veta mer om hennes kompetenser och arbetsområden!

Ring +46 (0)70-843 90 29