Karriär

karriarVi på Preera är ett engagerat gäng människor som älskar att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi har en okuvlig tro på människan – vi vet av erfarenhet att det är just det som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Hos oss på Preera blir du en del av en härlig blandning av visionärer och pragmatiker, nyexade och konsulter med lång erfarenhet, kvinnor och män, ingenjörer och beteendevetare. Preera ägs av våra medarbetare och vår kultur präglas av samarbete, empati och kunskapsdelning, där alla ges utrymme att bidra och påverka. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra skillnad på riktigt. För oss är det här så viktigt att vi har sammanfattat det i ett manifest.

Vi håller ständigt ögonen öppna efter fler begåvade medarbetare, speciellt om du har tidigare managementkonsulterfarenhet. Skicka din ansökan till work@preera.se

Maria

”Jag gillar att man snabbt får mycket ansvar här och får möjlighet att utforska och växa. Vi är inte så rädda för att göra fel. Det finns en prestigelöshet här som är väldigt skön. Då vågar man mycket mer!”