LEDIGA TJÄNSTER GÖTEBORG

bli-var-kollega

PREERA SÖKER ENGAGERANDE OCH MODIGA MANAGEMENTKONSULTER
Vi på Preera är ett engagerat gäng människor som älskar att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi har en okuvlig tro på människan – vi vet av erfarenhet att det är just det som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Vi vill bli fler!
Hos oss på Preera blir du en del av en härlig blandning av visionärer och pragmatiker, nyexade och konsulter med lång erfarenhet, kvinnor och män, ingenjörer och beteendevetare. Preera ägs av våra medarbetare och vår kultur präglas av samarbete, empati och kunskapsdelning, där alla ges utrymme att bidra och påverka. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra skillnad på riktigt. För oss är det här så viktigt att vi har sammanfattat det i ett manifest.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du har arbetat minst två år som managementkonsult. Du har en genuin nyfikenhet och empati för andra människor, och ett brinnande engagemang för förändringsarbete. Din förmåga att odla långsiktiga relationer och skapa förtroende bland människor på olika nivåer i en organisation sätter snabbt avtryck, både hos kunden och hos oss.

I grunden har du en mastersexamen som exempelvis civilekonom, civilingenjör eller statsvetare, och arbetar idag som managementkonsult eller som projektledare. I ryggen har du en rad uppdrag som du är riktigt stolt över där ditt team ihop med kunden åstadkommit verklig skillnad – säkert har du också något riktigt misslyckat med dig i bagaget som du blivit ännu klokare av.

Lika viktigt som ditt grundläggande synsätt är för oss, är din kompetens och expertis kopplat till våra kunders behov och det vi erbjuder. Läs mer här om vilken erfarenhet och kompetens vi letar efter lite extra just nu.

Låter det här som du? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

ANSÖKAN Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se
ORT Anställning i Göteborg men med hela Sverige som arbetsfält
SISTA ANSÖKNINGSDATUM Vi tar löpande emot ansökningar