LEDIGA TJÄNSTER STOCKHOLM

Preera-rekryterar-Sthlm-2015

Vi på Preera är ett engagerat gäng människor som älskar att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi har en okuvlig tro på människan – vi vet av erfarenhet att det är just det som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Hos oss på Preera blir du en del av en härlig blandning av visionärer och pragmatiker, nyexade och konsulter med lång erfarenhet, kvinnor och män, ingenjörer och beteendevetare. Preera ägs av våra medarbetare och vår kultur präglas av samarbete, empati och kunskapsdelning, där alla ges utrymme att bidra och påverka. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra skillnad på riktigt. För oss är det här så viktigt att vi har sammanfattat det i ett manifest.

Vi vill bli fler!
Vårt kontor i Stockholm växer, och idag är vi drygt 10 medarbetare i Stockholm med ett starkt driv att bygga Preeras verksamhet ännu starkare. För att du ska trivas hos oss är det därför viktigt att du vill ta en aktiv del i att utveckla vårt kontor och vår affär, där entreprenörsanda är en viktig egenskap och där du har en förmåga och vilja att anta flera roller.

Du har en genuin nyfikenhet och empati för andra människor, och ett brinnande engagemang för förändringsarbete. Din förmåga att odla långsiktiga relationer och skapa förtroende bland människor på olika nivåer i en organisation sätter snabbt avtryck, både hos kunden och hos oss.

I grunden har du en mastersexamen som exempelvis civilekonom, civilingenjör eller statsvetare, och arbetar idag som managementkonsult eller som projektledare. I ryggen har du en rad uppdrag som du är riktigt stolt över där du ihop med kunden bidragit till att skapa en mer hållbar organisation – säkert har du också något riktigt misslyckat med dig i bagaget som du blivit ännu klokare av.

Lika viktigt som dina drivkrafter och värderingar är din kompetens och expertis kopplat till våra kunders behov och det vi erbjuder. Just nu letar vi lite extra mycket efter dig som känner att du stämmer väl in på någon av de här beskrivningarna;

Erfaren managementkonsult inom verksamhetsutveckling
Just nu söker vi dig som har minst tio års erfarenhet av att arbeta brett som konsult kring verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling, exempelvis i rollen som projekt/programledare. Du har en förmåga att se den större helheten tillsammans med kunden, och din förståelse för behovet av förändringsledning sätter tydliga avtryck i hur du leder dina projekt. Ditt nätverk av kontakter är stort och något som du vårdar både ömt och aktivt.

Erfaren managementkonsult inom gränslandet mellan strategi och kultur
Vi letar också efter dig som har arbetat lite längre tid (minst tio år) som managementkonsult i gränslandet mellan frågor kring strategirealisering och kulturutveckling. Hur hänger egentligen företagskulturen samman med möjligheten att få strategin att hända på riktigt? Du har en vana av att leda och stötta såväl mindre som större grupper på olika nivåer i organisationen, och du har både erfarenhet och nyfikenhet kring att arbeta med affärsutveckling. Ditt nätverk av kontakter är stort och något som du vårdar både ömt och aktivt.

Managementkonsult inom organisationsutveckling och förändringsledning
Kulturutveckling är en fråga som ligger Preera varmt om hjärtat, och nu letar vi lite extra efter dig som tycker att frågor kring organisationsutveckling och förändringsledning är bland det roligaste som finns. Vi tror att du befinner dig i början av din karriär och har arbetat som managementkonsult i 4-6 år – gärna med en inriktning mot organisationsutveckling.

Låter det här som du? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

ANSÖKAN Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se
ORT Anställning i Stockholm men med hela Sverige som arbetsfält
SISTA ANSÖKNINGSDATUM Vi tar löpande emot ansökningar