Student

_Y3A9865

Vi på Preera är ett engagerat gäng människor som älskar att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi har en okuvlig tro på människan – vi vet av erfarenhet att det är just det som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Hos oss på Preera blir du en del av en härlig blandning av visionärer och pragmatiker, nyexade och konsulter med lång erfarenhet, kvinnor och män, ingenjörer och beteendevetare. Preera ägs av våra medarbetare och vår kultur präglas av samarbete, empati och kunskapsdelning, där alla ges utrymme att bidra och påverka. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra skillnad på riktigt. För oss är det här så viktigt att vi har sammanfattat det i ett manifest.

Som managementkonsult på Preera arbetar du tillsammans med kollegor och uppdragsgivare i olika utvecklingsprojekt. Utgångspunkten är alltid att kunden har behov av att förbättra någon del av sin verksamhet. Det kan handla om mer eller mindre omfattande uppgifter: allt från en översyn av organisationens strategiska inriktning till att utveckla styrsystemen eller rationalisera en process. Nästan alltid ingår arbete med relationer, attityder och värderingar i organisationen.

Precis som vi sätter människan i centrum när vi arbetar med våra kunder sätter vi våra medarbetare i centrum. Från din första dag på Preera blir du engagerad i vår egen utveckling och kan påverka såväl företagets framtid som din egen arbetssituation.

Internship på Preera
Nu söker vi en intern till vårt kontor i Göteborg för hösten 2017. Som intern vill vi ge dig en god inblick i livet som konsult på Preera, där du arbetar i projekt hos kund samtidigt som du också får lära känna oss och vår arbetsplats. Vi vill att tiden som intern hos oss ska vara något utöver det vanliga, där du får chans att växa både som konsult och människa.

Vi söker i första hand dig som studerar på masternivå och som tar examen under 2017 eller 2018. Du har goda akademiska meriter, är engagerad och ambitiös och brinner för att göra skillnad på riktigt. Det är ett extra plus om du kompletterat dina studier med beteendevetenskapliga kurser.

Låter det här som du? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

ANSÖKAN Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se
ORT Göteborg
OMFATTNING 50% under hösten 2017
SISTA ANSÖKNINGSDAG 28 maj 2017