Styrelse

Hans BenndorfHans Benndorf, Ordförande
Under drygt tio år var Hans forskare och lärare vid Handelshögskolan i Stockholm. De senaste 25 åren har han haft VD och divisionschefsbefattningar i ett antal försäkringsbolag och banker, därbland Skandia, Postbanken, DnB och Länsförsäkringar. Nuvarande styrelseuppdrag utöver Preera är ordförande i Telias Pensionsstiftelse, Sörman & Partners, Solidar Liv, Metaforce och Citiboard.
victoria-van-campVictoria Van Camp
Victoria är sedan början av 2015 chef för produktutveckling av rullningslager och tillståndskontroll på SKF, och är bosatt i Göteborg men född i Kalix. Hon kommer från tidigare chefspositioner för produkt- och affärsutveckling inom SKF där hon varit i 19 år. Där har hon bland annat varit ansvarig för att bygga upp affärsmodell och organisation för SKF’s ingenjörskonsultverksamhet, och var de senaste två åren ansvarig för att leda utvecklingsteamen för en grupp av SKF’s uppköpta bolag. Under sin tid på SKF har hon varit bosatt i USA, Holland och Sverige, och alltid lett globala team där medlemmarna har olika bakgrund, erfarenhet och kultur, och ofta är världsledande specialister inom ett smalt område. Victoria har också suttit i styrelsen för VBG AB, ett börsnoterat och världsledande företag i lastbilsbranschen.

safar
Sara Farnebo
Sara är sedan vintern 2016 VD på Preera. Dessförinnan arbetade hon som managementkonsult på företaget, där hon under de senaste 17 åren skaffat sig en gedigen erfarenhet av utvecklingsarbete inom både offentlig och privat sektor. Sara uppskattas mycket för sitt inspirerande sätt att leda grupper och sin kompetens och helhetssyn på vad som skapar framgångsrika organisationer. 
 
Johan ÅkessonJohan Åkesson
Johan är managementkonsult på Preera med lång erfarenhet av strategi-, styr- och organisationsfrågor. Han är också en mycket uppskattad föredragshållare inom dessa ämnen. Johan arbetar även halvtid som lärare på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet där han är kursansvarig för ekonomistyrningskurser på företagsekonomiska institutionen.
Julia NorinderJulia Norinder
Julia började sin karriär som managementkonsult redan 1998. Under åren 2004-2005 var Julia tjänstledig för att arbeta med privatsektorutveckling inom FN-systemet i Västafrika. Väl hemma i Göteborg igen blev Julia konsultchef på Preera för att under 2008 även ta över VD-rollen som hon hade fram till 2014.
anekmAnders Ekman
Anders arbetar som managementkonsult på Preera sedan 2003, främst inom verksamhetsutveckling,- styrning och strategiska IT/IS-frågor. Han har en gedigen erfarenhet från industrin genom drygt 10 år på SKF som ekonomichef/controller. Under sina många år som konsult och även inom sin tidigare yrkesroll, har Anders lett ett flertal komplexa verksamhetsutvecklingsprojekt inom större privata och offentliga organisationer.