Om oss

alla_smalll

Preera är inget vanligt managementkonsultföretag. Vi har inte våra rötter på andra sidan Atlanten. Vi har en annan syn på människan. Vi har en annan syn på ledarskap. Vi har en annan syn på förändring. Vi hjälper företag och organisationer att möta vår tids utmaningar på ett sätt som ingen annan gör.

Preera grundades 1997 och består idag av 45 managementkonsulter i Stockholm och Göteborg. Vi är en av initiativtagarna till The Transformation Alliance, den grupp av oberoende europeiska managementkonsultföretag med över 400 medarbetare som liksom vi har en annan syn än branschen i övrigt på framgångsrikt förändringsarbete.

De djupt förankrade lärdomar och erfarenheter från varje marknad som finns inom gruppen kommer våra uppdragsgivare till del. Förutom kompetens i världsklass på hemmaplan kan vi således genomföra stora och komplexa uppdrag internationellt.

Genom the Transformation Alliance erbjuder Preera nationella och internationella kunder såväl bred industri- och processkunskap som omfattande leveranskapacitet. Våra kontor finns i Casablanca, Dubai, Dusseldorf, Göteborg, Hamburg, Milano, Munchen, Paris, Rome, São Paulo, Stockholm, Wien och Zürich.