18 april

Preera rekryterar inom process- och organisationsutveckling

PREERA SÖKER MODIGA OCH ENGAGERANDE MANAGEMENTKONSULTER MED FOKUS PÅ PROCESS- OCH ORGANISATIONSUTVECKLING

Vi på Preera är ett prestigelöst gäng människor som älskar att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi har en okuvlig tro på människan – vi vet av erfarenhet att det är just det som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi är förändringsledare som stöttar såväl privata som offentliga organisationer i att designa och förverkliga idéer. Vi tar stolthet i att vara med och få saker att hända – både i tanke och handling. Vi vågar testa nya grepp och anpassade lösningar som utvecklar framförallt våra kunder men också våra medarbetare och vårt bolag.

Preera består av en samling drivna individer från olika bakgrunder, med olika kunskaper och erfarenheter med en kultur som präglas av empati, samarbete och att leverera kundvärde. Hos oss blir du en del av ett företag där alla ges utrymme att ta ansvar och påverka, både internt och externt.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Nu vill vi bli fler

Många kunder efterfrågar vårt stöd och vi behöver flera nya medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborg och i Stockholm.

Just nu söker vi dig som har minst tio års erfarenhet som managementkonsult eller motsvarande roll. Du har stor erfarenhet av att ha drivit projekt inom process- och organisationsutveckling, gärna inom både privat och offentlig sektor, i nära samverkan med högsta ledningen. Du är en medveten och lyhörd förändringsledare med mod att utmana och har gedigen projektledarvana. Du brinner för att skapa värde hos kunden och har därigenom stort förtroende hos dina uppdragsgivare. Du ser affärsutveckling som en självklar del i konsultrollen och är duktig på att vårda dina kontakter, både aktivt och ömt.

I grunden har du en mastersexamen som exempelvis civilekonom, civilingenjör eller statsvetare. Vidare har du alldeles säkert förkovrat dig inom exempelvis ledarskap, projekt- och förändringsledarskap, processledning och/eller OD. I ryggen har du en rad uppdrag gällande såväl organisationsöversyn och -design, som inom processutveckling.

Låter det här som du? Varmt välkommen med din ansökan till oss! Gå gärna även in på vår hemsida för att se övriga profiler som vi letar efter just nu.

ANSÖKAN Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se
ORT Anställning i Göteborg men med hela Sverige som arbetsfält
SISTA ANSÖKNINGSDATUM Vi tar löpande emot ansökningar

 

Kontakt

David Svahn

Frågor? Funderingar? Maila gärna så svarar vi så fort vi kan!

Ring -