08 januari

Preera rekryterar

Ansökningstiden har gått ut.

PREERA SÖKER ENGAGERANDE OCH MODIGA KONSULTER MED FOKUS PÅ DIGITALISERING AV EKONOMIPROCESSER OCH UTVECKLING AV SHARED SERVICES-ORGANISATIONER

Vi på Preera är ett engagerat gäng människor som älskar att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi har en okuvlig tro på människan – vi vet av erfarenhet att det är just det som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi vill bli fler!
Har du ett brinnande intresse för frågor som handlar om beslutsstöd, ekonomiadministrativa processer och verksamhetsutveckling? Vi har stor efterfrågan på våra tjänster kopplat till dessa områden. Därför letar vi just nu extra mycket efter dig som har erfarenhet av och intresse för att planera och leda arbetet med att utforma och implementera modeller, processer och systemstöd inom ekonomiområdet.

Du har en genuin nyfikenhet och empati för andra människor, och ett brinnande engagemang för förändringsarbete. Din förmåga att odla långsiktiga relationer och skapa förtroende bland människor på olika nivåer i en organisation sätter snabbt avtryck, både hos kunden och hos oss.

I grunden har du en mastersexamen som exempelvis civilekonom, civilingenjör i industriell ekonomi eller en akademisk examen från förvaltningshögskolan och arbetar idag som redovisningschef, controller, projektledare eller som managementkonsult. Erfarenhet inom offentlig förvaltning är meriterande. I ryggen har du en rad uppdrag som du är riktigt stolt över där ditt team ihop med kunden åstadkommit verklig skillnad – säkert har du också något riktigt misslyckat med dig i bagaget som du blivit ännu klokare av.

Vilka vi är!
Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Hos oss på Preera blir du en del av en härlig blandning av visionärer och pragmatiker, kvinnor och män, ingenjörer, ekonomer, statsvetare och beteendevetare. Preera ägs av våra medarbetare och vår kultur präglas av samarbete, empati och kunskapsdelning, där alla ges utrymme att bidra och påverka. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra skillnad på riktigt. För oss är det här så viktigt att vi har sammanfattat det i ett manifest.

 

Låter det här som du? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

ANSÖKAN Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se
ORT Anställning i Göteborg men med hela Sverige som arbetsfält
SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2018-01-31