31 oktober

Stadsutveckling med InUse – Att skapa framtidens platser med människan i fokus

Att bygga hållbara smarta städer är något många drömmer om. Framtidens platser skapas med utgångspunkt i mänskliga beteenden – men hur kan vi i dagens organisationer tillsammans lyckas veta vad och hur vi gör det, med ett större värde för slutanvändaren eller medborgaren?

Hur utformar vi staden så att den är till för människan? Hur säkrar vi att vi är innovativa och behovsdrivna för ”rätt” slutprodukt snarare än den coolaste? Vilket förhållningssätt krävs för att överbrygga strukturella eller kulturella gränser och skapa fokus på värde för kunden? Hur bygger vi kraft att verkligen förändra?

Preera bjuder in till en spännande frukost tillsammans med Pontus Wärnestål och Emma Estborn från InUse, experter på samspelet mellan mänskligt beteende och digital design och ett av 2017 års Gasellföretag enligt DI. Tillsammans utforskar vi frågorna om byggandet av framtidens stad med människan i centrum, med inspiration och insikter från våra projekt inom stadsutveckling.

Emma Estborn är Business Manager på inUse, med lång erfarenhet av att möjliggöra digital transformation genom fysiska platser och nätverk som mobiliserar aktörer att innovera tillsammans. Emma är affärsansvarig för området Human Spaces på inUse.

 

Pontus Wärnestål är som Director of Service Design på inUse en av Sveriges ledande personer inom värdeskapande tjänstedesign. Han utforskar de nya möjligheterna i konvergensen mellan digital och fysisk design genom såväl uppdrag som forskning.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Varmt välkommen på frukostseminarium onsdag den 22:e november kl. 08.00 på Lilla Torget 5 i Göteborg! Frukost serveras från 07.30.

Välkomna!

Onsdag 22 november
Fritt inträde (anmälan krävs)

Lilla Torget 5
Kl 08:00 – 08:45
(Frukost från kl 07:30)

Jag vill anmäla mig