07 september

Välkommen Maria till Preera!

Maria Isetjärn; först ut i höstens nyrekryteringar på Preera!

Vi är så glada att få hälsa Maria välkommen till oss på Preera, och vi tror att många med oss är nyfikna på detta nytillskott och genomförde därför med en gång en lärakänna-intervju.

Vem är Maria Isetjärn?

Jag är glad entusiast som alltid har några idéer på lager. Det bästa som finns är att få tag på ett klurigt problem och att tillsammans med andra få hitta lösningen.

Varför ville du jobba hos oss på Preera?

Preeras filosofi och starka tro på människan har stuckit ut när jag har kikat runt på jobb. Under de år som jag arbetat som chef har det blivit tydligt för mig att en tillitsbaserad ledning och tron på medarbetarnas förmåga är avgörande för att nå bra resultat. Det blir dessutom mycket roligare att vara på jobbet då! Därför kändes det givet att söka sig till Preera.

Vad ser du mest fram emot att jobba med på din nya arbetsplats?

Det ska bli jätteroligt att få arbeta med många olika uppdragsgivare. Alla organisationer har någonting som gör dem unika och som är intressant att få lära sig mer om. Sedan är det ju en drivkraft för mig att få skapa värden för andra. Det ser jag fram emot att få göra tillsammans med mina nya kunniga kollegor.

Vilken tidigare erfarenhet blir viktigast att ta in i din nya yrkesroll?

Jag kommer från en stor organisation och har sett och upplevt hur enormt viktigt det är med förändringsledning i all sorts utveckling. Särskilt i digitaliseringstider. Det är en erfarenhet jag tar med mig in i framtida uppdrag. Jag har också fått möjlighet att arbeta med utveckling utifrån kundens fokus och sett hur bra det kan bli. Det är också något jag tar med mig.

Härligt att ha dig med i gänget Maria, framåt och uppåt!

Kontakt

Maria Isetjärn

Kontakta Maria för att få veta mer om henne och hennes kompetensområden!

Ring +46 (0)70-843 90 27