11 november

DigJourney ny samarbetspartner

Preera har under en lång tid arbetat med digital transformation i uppdrag både i offentlig och privat sektor. Vi är glada över att nu inleda ett samarbete med DigJourney för att ytterligare utöka våra möjligheter att möta behoven hos våra kunder inom det här helt avgörande området. DigJourney är ett ramverk med inspirerande, motiverande och praktiska metoder för förändring. Allt har dessutom en tydlig förankring i vetenskaplig teoribyggnad. Precis som vi på Preera är vana att arbeta.

– Det känns grymt kul att ha Preera som en ny strategisk partner för att accelerera digital transformation inom offentlig sektor, säger Marie Andervin, en av grundarna till DigJourney. För att lyckas med sin digitala resa så krävs det en kombination av förändringsledning, innovationskraft och digital mognad, och Preera passar med sin gedigna erfarenhet inom förändringsledning och med sina fantastiska medarbetare som hand i handske med oss på DigJourney. Det här är starten på ett spännande samarbete som bidrar till att skapa ett positivt och mer hållbart samhälle.

Preera storsatsar också genom att certifiera inte mindre än sju konsulter i ramverket DigJourney. Vi är övertygade om att det här kommer att komma våra kunder till nytta i den fortsatta förändringsresan. Inte minst på högsta ledningsnivå i organisationer.

– Våra samarbetspartners på Digjourney har på kort tid skapat ett fantastiskt erbjudande säger Sara Farnebo, VD Preera. Jag ser verkligen fram emot att vi ska jobba tillsammans med den förändringsresa som hela samhället nu är inne i. Vi ser att många kunder idag tycker att den digitala utvecklingen är spännande och viktig. Samtidigt saknar de ofta ett stöd för att ta kommandot över den förändring som behövs. Jag vill kunna erbjuda våra kunder det här stödet fullt ut och ser att Digjourney ger oss möjlighet att göra det.

Hör av dig om du vill veta mer om Preeras erbjudanden inom digital transformation. Vi jobbar med allt från kortare inspirationsföreläsningar till hela program för transformation.

Kontakt

Mattias Norling

Tveka inte att kontakta Mattias om du har frågor om digital transformation eller vill bolla tankar!

Ring +46 (0)72-245 50 08