Tro på något bättre

På Preera drivs vi av en idé: Believe in better. Tron på bättre relationer mellan människor. Tron på bättre arbetsplatser och organisationer, på bättre samhällen och en bättre framtid. Låter det naivt? Det tycker inte vi.

Vi erbjuder djup konsultexpertis och en bred mix av profiler inom våra olika tjänster för organisationsutveckling. Under vårt tak förenas civilekonomer, ingenjörer, statsvetare, beteendevetare, systemvetare – alla med mix av olika erfarenheter från till exempel ledande positioner i linjeverksamhet, forskning inom organisationsfältet, ansvarsroller i idéburen verksamhet eller tidigare andra konsulterfarenheter. Men gemensamt för oss alla – oavsett bakgrund eller erfarenhet – är en gemensam övertygelse om att framgångsrika förändringsarbeten kräver ett holistiskt synsätt som förenar såväl strategi som kultur och struktur för att skapa riktning. Och som tror på människors kraft att åstadkomma förändringar.

Återkommande uppdragsgivare säger att just vårt lättillgängliga och engagerande förhållningssätt är något de uppskattar. Att förställa sig är inte vår grej helt enkelt. Vi vill vara inspirerande att jobba med. Och enkla att prata med. Vi delar gärna med oss av våra insikter, kunskaper och metoder – allt för att våra kunder också ska bli stärkta i att själva driva egna förändringsresor. För det enda vi med säkerhet kan veta – det är att förändring består. Allt vi gör handlar om att skapa faktisk skillnad och vara en positiv förändringskraft för våra kunders kunder eller invånare. Först när de märker skillnaden har vi lyckats med vårt uppdrag att skapa något bättre.

"Preera är träffsäkra på att bidra med nya perspektiv till vår verksamhet. De säger inte nödvändigtvis alltid det vi vill höra, men förmedlar det vi verkligen behöver höra på ett både uppriktigt och ödmjukt sätt.” (VD, mötesindustrin)

Vårt manifest

På Preera får alla bidra och påverka. Tillsammans med oss kan våra kunder göra skillnad på riktigt. Här har vi sammanfattat vår kultur i ett manifest.

Jag vill läsa Preeras manifest

Vill du veta mer?

Läs historien om Preera

 

Läs idén bakom Preera

 

Ansvarsfullt företagande

Det ansvarsfulla företagandet är och har alltid varit en viktig utgångspunkt i allt vi gör. Både i arbetet tillsammans med våra kunder och hos oss själva. Vi har ett miljöledningssystem och utmanar ständigt oss själva för att bli bättre.

Jag vill läsa Preeras hållbarhetspolicy