15 mars

Preera rekryterar fler managementkonsulter

VI SÖKER MODIGA OCH ENGAGERANDE MANAGEMENTKONSULTER TILL VÅRT KONTOR I CENTRALA GÖTEBORG

– SISTA ANSÖKNINGSDAG PASSERAD –

Vilka är vi?

Vi på Preera är ett gäng prestigelösa människor som brinner för att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi tar stolthet i att vara med och få saker att hända – både i tanke och handling. Vi har en övertygelse om potentialen i varje människa – av erfarenhet vet vi att det är individers kraft och vilja som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi erbjuder konsulttjänster inom ledarskaps- och verksamhetsutveckling till organisationer och företag, både offentliga och privata, som vill fungera bättre. Vi använder modeller och verktyg som utmanar människor och grupper, vilket leder till nya, effektiva sätt att uppnå verksamhetens syfte.

Vi är en samling drivna konsulter med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter och vi har en kultur som präglas av empati, samarbete och att leverera verkligt kundvärde. Hos oss blir du en del av ett företag där alla ges utrymme att ta ansvar och påverka, både internt och externt.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Många kunder efterfrågar vårt stöd och vi behöver därför flera nya konsulter som vill vara med och driva utmanade och spännande projekt med bas på vårt kontor i Göteborg.

Vem är du?

Just nu söker vi dig som har 5-8 års erfarenhet av att självständigt ha drivit utvecklings- och förändringsprojekt i rollen som managementkonsult eller motsvarande. Du har således gedigen erfarenhet inom förändringsledning och projektledning.

Du har god förståelse för lednings- och styrningsfrågor samt har erfarenhet av att driva projekt kopplat till den digitala transformationen som just nu pågår hos våra kunder och i allas vår vardag. Och – du får dina kunder att själva ta ägarskap för sin förändringsutmaning!

Du har någon av följande inriktningar

  • Vi söker dig som jobbar med lednings- och styrningsfrågor inom offentlig sektor. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med stadsutvecklings­frågor.
  • Vi söker dig som jobbar med utveckling av stödprocesser och robotisering och har god kompetens inom ekonomi och verksamhetsstyrning.

Som person är du social, gillar kundkontakt och har en drivkraft att bygga och utveckla relationer. Du ser affärsutveckling som en självklar del i konsultrollen och är duktig på att vårda dina kontakter.

I grunden har du en examen som exempelvis civilekonom, civilingenjör eller statsvetare. Vidare har du alldeles säkert förkovrat dig inom exempelvis projekt- och förändrings­ledarskap, processledning, beteendevetenskap och/eller digitalisering.

Hos oss blir du en viktig del i ett mindre managementkonsultbolag med stor möjlighet att påverka och bidra till Preeras fortsatta framgång. Du blir en del av att bygga bolag där frihet, flexibilitet, påverkansmöjlighet och initiativkraft är ledord. Förväntan på dig är framförallt ditt engagemang, ansvarstagande och mod.

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Läs gärna mer om Preera och några typiska utmaningar som vi stöttar våra kunder med här på vår hemsida.

 

ANSÖKAN: Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se

ORT: Anställning i Göteborg, men med hela Sverige som arbetsfält

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 12 April 2019. Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande.

 

Preera omsätter 72 MSEK och vi har ca 30 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Kontakt

David Svahn

Ring -