15 mars

Preera rekryterar juniora managementkonsulter

VI SÖKER MODIGA OCH ENGAGERANDE MANAGEMENTKONSULTER TILL VÅRT KONTOR I CENTRALA GÖTEBORG

– SISTA ANSÖKNINGSDAG PASSERAD –

Vilka är vi?

Vi på Preera är ett gäng prestigelösa människor som brinner för att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi tar stolthet i att vara med och få saker att hända – både i tanke och handling. Vi har en övertygelse om potentialen i varje människa – av erfarenhet vet vi att det är individers kraft och vilja som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi erbjuder konsulttjänster inom ledarskaps- och verksamhetsutveckling till organisationer och företag, både offentliga och privata, som vill fungera bättre. Vi använder modeller och verktyg som utmanar människor och grupper, vilket leder till nya, effektiva sätt att uppnå verksamhetens syfte.

Vi är en samling drivna konsulter med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter och vi har en kultur som präglas av empati, samarbete och att leverera verkligt kundvärde. Hos oss blir du en del av ett företag där alla ges utrymme att ta ansvar och påverka, både internt och externt.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Många kunder efterfrågar vårt stöd och vi behöver därför flera nya konsulter som vill vara med och driva utmanade och spännande projekt med bas på vårt kontor i Göteborg.

Vem är du?

Just nu söker vi dig som är i början av din karriär och har arbetat 1-2 år efter examen med projekt- och utvecklingsarbete. Kanske har du avslutat en traineetjänst, arbetat på en revisionsbyrå eller arbetar redan idag som managementkonsult hos någon av våra bransch­kollegor?

Vi tror att du är nyfiken på att arbeta med förändringsledning och lösning parallellt och att du behärskar grundläggande konsultfärdigheter såsom projektplanering, informations­inhämtning, analys och paketering. Du har erfarenhet av att driva workshops och vågar utmana dina projektmedlemmar och kollegor för att inte befästa gamla sanningar.

Som person är du social och närvarande i det du tar dig för. Du tycker om att hålla i presentationer, har ett digitalt mindset och behärskar verktygen Powerpoint och Excel mycket väl. Med din starka vilja och ditt driv tar du ett stort ansvar för att lösa våra kunders utmaningar.

I grunden har du en mastersexamen som exempelvis civilekonom, civilingenjör eller statsvetare. Vidare har du alldeles säkert ett intresse inom exempelvis projekt- och förändringsledarskap, beteendevetenskap, processledning och/eller digitalisering.

På Preera är du med och möter kunden redan från start och blir i allra högsta grad delaktig i samtliga delar av vårt uppdrag. Hos oss blir du en viktig del i ett mindre managementkonsultbolag med stor möjlighet att påverka och bidra till Preeras fortsatta framgång. Du blir en del av att bygga bolag där frihet, flexibilitet, påverkansmöjlighet och initiativkraft är ledord. Förväntan på dig är framförallt ditt engagemang, ansvarstagande och mod.

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Läs gärna mer om Preera och några typiska utmaningar som vi stöttar våra kunder med här på vår hemsida.

 

ANSÖKAN: Skickas med CV och personligt brev till work@preera.se

ORT: Anställning i Göteborg, men med hela Sverige som arbetsfält

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 12 April 2019. Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande.

 

Preera omsätter 72 MSEK och vi har ca 30 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Kontakt

David Svahn

Ring -