Rekrytering: Senior managementkonsult med erfarenhet från statlig sektor

VI SÖKER MODIG OCH ENGAGERANDE SENIOR MANAGEMENTKONSULT MED ERFARENHET FRÅN STATLIG SEKTOR

Sista ansökningsdag har passerat.

Vilka är vi?

Vi på Preera är ett gäng prestigelösa människor som brinner för att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi känner stolthet i att vara med och få saker att hända – både i tanke och handling. Vi har en övertygelse om potentialen i varje människa – av erfarenhet vet vi att det är individers kraft och vilja som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi erbjuder konsulttjänster inom organisations- och verksamhetsutveckling till organisationer och företag, både offentliga och privata, som vill fungera bättre. Vi använder modeller och verktyg som utmanar människor och grupper, vilket leder till nya, effektiva sätt att uppnå verksamhetens syfte.

Vi är en samling drivna konsulter med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter och vi har en kultur som präglas av samarbete, lyhördhet och att leverera verkligt kundvärde. Hos oss blir du en del av ett företag där alla ges utrymme att ta ansvar och påverka, både internt och externt.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Många kunder efterfrågar vårt stöd och vi behöver därför fler konsulter som vill vara med och driva utmanande och spännande projekt tillsammans med oss på Preera.

Preera omsätter 70 MSEK och vi har ca 30 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Vem är du?

Just nu söker vi dig som har minst 10 års erfarenhet av att ha drivit utvecklings- och förändringsprojekt inom statliga myndigheter, antingen i rollen som managementkonsult eller i interna ledarroller.

Du har mångårig erfarenhet av att ha drivit organisations- och verksamhetsutvecklingsprojekt inom statlig sektor, i nära samverkan med myndighetsledningen. Du är en medveten och lyhörd förändringsledare med mod att utmana och har en gedigen upparbetad projektledarvana. Du brinner för att skapa värde hos kunden och har därigenom stort förtroende hos dina uppdragsgivare och har förmågan att få dem att ta ägarskap för sin förändringsresa.

Som person är du färgstark, gillar kundkontakt och har en drivkraft att bygga och utveckla relationer. Du ser affärsutveckling som en självklar del i konsultrollen och tar ett stort eget ansvar för att bygga affär och vårda ditt nätverk och dina kundrelationer.

I grunden har du en examen som exempelvis civilekonom, civilingenjör, beteende- eller statsvetare. Vidare har du alldeles säkert förkovrat dig inom exempelvis ledarskap, förändringsledning och organisationsutveckling.

Hos oss blir du en viktig del i ett mindre managementkonsultbolag med stor möjlighet att påverka och bidra till Preeras fortsatta framgång. Du blir en del av att bygga bolag där frihet, samarbete, påverkansmöjlighet och initiativkraft är ledord. Förväntan på dig är framförallt äkta engagemang, ansvarstagande och ditt trygga ledarskap.

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Titta gärna även runt här på vår hemsida för att läsa mer om Preera och typiska utmaningar som vi stöttar våra kunder med.

Hur ansökan går till

ANSÖKAN: Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev, där du tydliggör varför du skulle passa på Preera, till work@preera.se.

MÄRK DIN ANSÖKAN MED: Senior managementkonsult – Statlig sektor

ORT: Anställning i Göteborg eller Stockholm men med hela Sverige som arbetsfält

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Fredagen den 15 november 2019

Kontakt

David Svahn

Frågor? Kontakta David Svahn.

Ring +46 (0)70-843 90 89