Rekrytering: Senior managementkonsult med fokus på organisations- och ledarskapsutveckling

VI SÖKER MODIG OCH ENGAGERANDE SENIOR MANAGEMENTKONSULT INOM ORGANISATIONS- OCH LEDARSKAPSUTVECKLING, MED ERFARENHET AV UTVECKLANDE LEDARSKAP (UL)

Sista ansökningsdag har passerat.

Vilka är vi?

Vi på Preera är ett gäng prestigelösa människor som brinner för att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi känner stolthet i att vara med och få saker att hända – både i tanke och handling. Vi har en övertygelse om potentialen i varje människa – av erfarenhet vet vi att det är individers kraft och vilja som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi erbjuder konsulttjänster inom organisations- och verksamhetsutveckling till organisationer och företag, både offentliga och privata, som vill fungera bättre. Vi använder modeller och verktyg som utmanar människor och grupper, vilket leder till nya, effektiva sätt att uppnå verksamhetens syfte.

Vi är en samling drivna konsulter med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter och vi har en kultur som präglas av samarbete, lyhördhet och att leverera verkligt kundvärde. Hos oss blir du en del av ett företag där alla ges utrymme att ta ansvar och påverka, både internt och externt.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Många kunder efterfrågar vårt stöd och vi behöver därför fler konsulter som vill vara med och driva utmanade och spännande projekt tillsammans med oss på Preera.

Preera omsätter 70 MSEK och vi har ca 30 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Vem är du?

Just nu söker vi dig som har minst 10 års erfarenhet av att ha drivit utvecklings- och förändringsprojekt antingen i rollen som managementkonsult eller i interna ledarroller. Med dig har du även erfarenhet från att ha coachat grupper och individer, bland annat i utvecklande ledarskap (UL).

Du har flerårig erfarenhet av att ha drivit projekt kopplade till organisations- och ledarskapsutveckling och brinner extra mycket för frågeställningar kopplat till ledarskap, ledning och styrning. Du är en medveten och lyhörd förändringsledare med mod att utmana. Du har stor vana av att leda och stötta såväl mindre som större grupper på olika nivåer i organisationen.

Du har ett stort intresse och erfarenhet av att arbeta konsultativt med framförallt ledarskapsutveckling, men även med grupputveckling, kulturutveckling och facilitering. Du möter nya uppdrag med genuin nyfikenhet och lyhördhet för andra människor.

Som person har du en god förmåga att involvera, engagera och ödmjukt utmana dina kunder och kollegor. Du uppskattar kundkontakten och har en drivkraft att bygga och utveckla dina relationer. Du ser affärsutveckling som en självklar del i konsultrollen och tar ett stort eget ansvar för att bygga affär och vårda ditt nätverk och dina kundrelationer.

I grunden har du en examen som exempelvis civilekonom, civilingenjör, beteende- eller statsvetare. Dessutom har du förkovrat dig inom ledarskapsutveckling där utbildningen Utvecklande Ledarskap (UL) är ett krav. Du har praktisk erfarenhet av att driva projekt med utvecklande ledarskap som grund och tar med dig en rad uppdrag med goda referenser som du känner dig extra stolt över.

Hos oss blir du en viktig del i ett mindre managementkonsultbolag med stor möjlighet att påverka och bidra till Preeras fortsatta framgång. Du blir en del av att bygga bolag där frihet, samarbete, påverkansmöjlighet och initiativkraft är ledord. Förväntan på dig är framförallt äkta engagemang, ansvarstagande och ditt trygga ledarskap.

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Titta gärna även runt här på vår hemsida för att läsa mer om Preera och typiska utmaningar som vi stöttar våra kunder med.

Hur ansökan går till

ANSÖKAN: Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev, där du tydliggör varför du skulle passa på Preera, till work@preera.se.

MÄRK DIN ANSÖKAN MED: Senior managementkonsult – Organisations- och ledarskapsutveckling

ORT: Anställning i Göteborg men med hela Sverige som arbetsfält

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Fredagen den 15 november 2019

Kontakt

David Svahn

Frågor? Kontakta David Svahn.

Ring +46 (0)70-843 90 89