Rekrytering: Senior managementkonsult med fokus på strategi och transformation

VI SÖKER MODIG OCH ENGAGERANDE SENIOR MANAGEMENTKONSULT MED FOKUS PÅ STRATEGI OCH TRANSFORMATION

Sista ansökningsdag har passerat.

Vilka är vi?

Vi på Preera är ett gäng prestigelösa människor som brinner för att hjälpa medvetna ledare att göra skillnad på riktigt. Vi känner stolthet i att vara med och få saker att hända – både i tanke och handling. Vi har en övertygelse om potentialen i varje människa – av erfarenhet vet vi att det är individers kraft och vilja som skapar förändring och värden som håller i längden.

Vi kallar oss managementkonsulter, men det säger förmodligen mer om vad vi gör än varför och hur. Vi erbjuder konsulttjänster inom organisations- och verksamhetsutveckling till organisationer och företag, både offentliga och privata, som vill fungera bättre. Vi använder modeller och verktyg som utmanar människor och grupper, vilket leder till nya, effektiva sätt att uppnå verksamhetens syfte.

Vi är en samling drivna konsulter med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter och vi har en kultur som präglas av samarbete, lyhördhet och att leverera verkligt kundvärde. Hos oss blir du en del av ett företag där alla ges utrymme att ta ansvar och påverka, både internt och externt.

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för den som vill växa både som konsult och som människa, och ge dig riktigt bra förutsättningar för att kunna göra det.

Många kunder efterfrågar vårt stöd och vi behöver därför fler konsulter som vill vara med och driva utmanade och spännande projekt tillsammans med oss på Preera.

Preera omsätter 70 MSEK och vi har ca 30 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Vem är du?

Just nu söker vi dig som har minst 10 års erfarenhet av att ha drivit utvecklings- och transformationsprojekt i rollen som managementkonsult inom privata och gärna offentliga organisationer.

Du har under dina år som konsult drivit projekt inom övergripande transformation, förändringsledning, strategirealisering och omställningsarbete. Du har genom ditt engagemang och ditt genuina intresse för din kunds utveckling skapat stort värde för dina kunder. Vi tror att din kompetens kan beskrivas som bred, att du har en god förmåga att se helheten i en komplex miljö, samt att du har mycket god förmåga att förstå kundens verkliga behov.

Du har en examen som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande och har gedigen erfarenhet inom ett eller flera av våra tjänsteområden. Du är väl förtrogen med vad som krävs för att säkerställa utmärkta resultat, du har höga ambitioner, samt ett stort engagemang och intresse för att hitta bra lösningar, för och tillsammans med kunden.

Som senior managementkonsult hos oss arbetar du i partnerskap med dina kunder för att tillsammans leda förändring och möta kundens utmaningar. Genom ett etablerat nätverk och goda relationer med beställare bidrar du till Preeras utveckling såväl som till kundernas framgång.

Hos oss blir du en viktig del i ett mindre managementkonsultbolag med stor möjlighet att påverka och bidra till Preeras fortsatta framgång. Du blir en del av att bygga bolag där frihet, samarbete, påverkansmöjlighet och initiativkraft är ledord. Förväntan på dig är framförallt äkta engagemang, ansvarstagande och ditt trygga ledarskap.

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Titta gärna även runt här på vår hemsida för att läsa mer om Preera och typiska utmaningar som vi stöttar våra kunder med.

Hur ansökan går till

ANSÖKAN: Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev, där du tydliggör varför du skulle passa på Preera, till work@preera.se.

MÄRK DIN ANSÖKAN MED: Senior managementkonsult – Strategi och transformation

ORT: Anställning i Göteborg eller Stockholm men med hela Sverige som arbetsfält

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Fredagen den 15 november 2019

Kontakt

David Svahn

Frågor? Kontakta David Svahn.

Ring +46 (0)70-843 90 89