12 juni

Välkommen Cecilia Edebo till Preera

Med glädje och stolthet välkomnar vi efter sommaren Cecilia Edebo till Preera, erfaren affärsutvecklare och ledare. Cecilia kommer närmast från Educatius Group där hon varit Europeisk Affärsområdeschef, och har dessförinnan innehaft flertalet ledande befattningar inom sälj, marknad och affärsutveckling på Essity (SCA Hygiene Products).

Cecilia har över tjugo års erfarenhet av att leda och utveckla små och stora företag och affärsområden nationellt och internationellt. Hon är en proaktiv strateg och action-orienterad ledare med kunskap och erfarenhet att täcka de kompetenser som krävs för att skapa effektiva organisationer och samtidigt säkerställa hållbar verksamhet. Därtill har hon extensiv erfarenhet av innovativ förändringsledning, både från att etablera nya bolag och från att vända utmanande verksamheter till lönsamma företag. Framgångsfaktorer hon ser i sådant arbete är holistisk affärsanalys med fokus på kunden, marknaden, organisationen och dess drivkrafter och värdegrunder, med en effektiv kombination av smart strategi och exekution.

Som person är Cecilia positiv och lösningsorienterad och engagerar och inspirerar genom sitt ledarskap till att få saker att hända. Hon berättar att hon ser fram emot att på Preera kunna erbjuda sin erfarenhet och kunskap till fler organisationer inom framförallt:

  • Strategiformulering och verksamhetsplaner
  • Affärsutveckling och förändringsledning
  • Visionsarbeten och målbildsformuleringar
  • Kundorientering och kundresor
  • Omvärlds- och scenarioanalys

Välkommen Cecilia!

Kontakt

Cecilia Edebo

Kontakta Cecilia om du har frågor eller tankar!